16 Mart 2016 Çarşamba 10:26
Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp Gençlerle Buluştu

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Üniversite öğrencileri ile bir söyleşide buluştu. Hoş ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşen söyleşide İl Müdürü Aziz Sinan Alp öğrencilere; eğitim hayatını, öğrencilik hayatında çekmiş olduğu sıkıntıları ve bunlarla nasıl mücadele ederek başarılı olduğunu, İl Müdürlüğüne nasıl başladığını, sorulu ve cevaplı olarak karşılıklı sohbet havasında anlattı. 

Kurumunun faaliyetleri ve gelinen noktayı yaptığı sunum ile öğrencilerle paylaştı. Ağrı’nın bir spor kenti haline geldiğini, tesisleşmenin yanı sıra birçok spor branşında Ulusal uluslararası sportif başarı elde edildiğini öğrencilere anlattı. Yapımı 1 yılda tamamlanan Gençlik Merkezi hakkında da geniş bir sunam yapan Alp, gençlere gençlik merkezinden faydalanmalarını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığının temel amacının gençler için bütün imkânları seferber ederek değerlerine bağlı, sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek olduğuna vurgu yaparak bakanlığın faaliyetleri hakkında da bilgiler veren ALP, gençlerin mutlaka kendilerine bir hedef çizmeleri ve bu hedefe de emin adımlarla ilerlemeleri için de çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Kendi yaşamından ve deneyimlerinden de örnekler veren Alp, başarıya giden yolun engellerle dolu olduğunu, bu engellerin ancak azim ve kararlılıkla aşılabileceğini anlattı. Öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen İl Müdürü Alp, sorunların çözümü noktasında her türlü desteği vereceğinin söyledi.

Gençleri spor tesislerine ve gençlik merkezlerine de davet eden il müdürü gelecekte ülke yönetiminde sizler söz sahibi olacaksınız bu nedenle bu günden itibaren buna hazırlanmanız gerekiyor diyerek gençliğe çok güvendiklerini belirtti.

Öğrenciler ‘Kariyer Günleri’ söyleşileri ile ileriye yönelik kendilerince bir hedef çizme konusunda ciddi yardımcı olduklarını belirterek bu imkânı sağladıkları için İl Müdürü Alp’e ve tüm çalışan bireylere teşekkür ettiler.

Söyleyişi sonunda gençlere çiği köfte ve ayran ikram edildi.

 

agri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu.jpgagri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu-001.jpgagri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu-002.jpgagri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu-003.jpgagri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu-004.jpgagri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu-005.jpgagri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu-006.jpgagri-genclik-hizmetleri-ve-spor-il-muduru-aziz-sinan-alp-genclerle-bulustu-007.jpg

 

Son Güncelleme: 16.03.2016 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.