26 Mart 2015 Perşembe 20:34
Ağrı Gençlik Karadeniz Gezisi Gitti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği, Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü (AĞÇED) tarafından Ağrı Merkez’de yürütülen, “Sağlam Bilek Sağlam Yürek Projesi” çerçevesinde 20 – 23 Mart 2015 tarihleri arasında 45 kişinin katılımıyla Karadeniz Kültür Gezisi gerçekleştirildi.  Gezide Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt illeri gezildi.

Mavi ve yeşilin sayısız tonu ile muhteşem bir manzaraya sahip Karadeniz şehirleri katılımcıları çok etkileri. Birçok genç ilk defa Karadeniz ile tanışırken gezi güzergahında tarihi mekanlar da tanıtıldı

 

Ağçed Yetkilileri, gezi esnasında katılımcıların memnuniyetlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederken; proje vesilesiyle kendilerine destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür ettiler.

 

agri-genclik-karadeniz-gezisi-gitti-001.jpgagri-genclik-karadeniz-gezisi-gitti-002.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 26.03.2015 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.