16 Haziran 2016 Perşembe 17:48
Ağrı Gençlik Merkezinden Gıda Yardımı

 Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi çalışanları ve üyeleri tarafından kentteki maddi durumu iyi olmayan ailelere, içerisinde gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketleri dağıtıldı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, yaptığı açıklamada, yardım paketlerinin Ağrı'da tespit edilen yardıma muhtaç ailelere teslim edildiğini söyledi.

Ağrı Gençlik Merkezi olarak maddi ve manevi açıdan yardıma muhtaç ailelere yardımda bulunarak, üyelerine toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilinci kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Alp, şöyle konuştu:

"Kardeşliğin kuvvet kazanmasına, Müslümanların birbirini hatırlamasına, yardımlaşmasına, aralarındaki sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan, manevi güzelliklerin doruklara çıktığı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıp onlara Ramazan paketi yardımı yaptık. Buradaki amacımız, gençlerimize yardımlaşma duygusunu tattırmak ve farkındalık oluşturmak. Her sene kendi imkanlarımızla yaptığımız bu etkinliğimizi sadece Ramazan ayında değil her zaman yapmalı, yardıma muhtaç ailelerimizi unutmamalıyız. Gençlik Merkezi liderlerimize ve gönüllü gençlerimize bu anlamlı ve örnek teşkil edecek olan yardımları için teşekkür ediyoruz."

Ağrı Gençlik Merkezinden Gıda Yardımı

Ağrı Gençlik Merkezinden Gıda Yardımı

Ağrı Gençlik Merkezinden Gıda Yardımı

Ağrı Gençlik Merkezinden Gıda Yardımı

Son Güncelleme: 17.06.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.