10 Mart 2016 Perşembe 10:16
Ağrı GHSİM 8 Mart'ta Kimsesiz Kadınları Unutmadı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü üyeler, İl Müdürü Alp ile birlikte ilk önce huzurevi ve bakım evi merkezlerini ziyaret ederek buradaki kadınların gününü karanfil ve şal hediye ederek kutladı. 

Kadınlar gününü kutlayan İl Müdürü Alp, yapmış olduğu açıklamada;”Kadınların milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en önemli taşıyıcısı olduğunu belirterek, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde emek ve katkılarının hiçbir zaman inkar edilemeyeceğini kaydetti.

 Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızı hayatın bütün alanlarına eşit ve etkin biçimde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak kadın-erkek hepimizin ortak sorumluluğudur." dedi.

Kendilerine karanfil ve şal hediye verilen bakım merkezi ve huzur evi kadınları bu özel günde bir kere daha hatırlanmaktan mutlu olduklarını belirttiler. Bakım Merkezi sakinlerinden Ergül Sarı kendi yaptığı el işlemesi kırnat yastığı İl Müdürü Alp’e hediye etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak, Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençler katıldı.

agri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi.jpgagri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi-001.jpgagri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi-002.jpgagri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi-003.jpgagri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi-004.jpgagri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi-005.jpgagri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi-006.jpgagri-ghsim-8-mart’ta-kimsesiz-kadinlari-unutmadi-007.jpg

 

 

Son Güncelleme: 10.03.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.