02 Mart 2015 Pazartesi 20:42
Ağrı Ghsim'den Kaynaşma Ve Dayanışma Yemeği

Yemekte bir konuşma yapan İl Müdürü V.Cemil Budak; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce moral ve motivasyonu düzeltmek için bu yemeği düzenlediklerini belirten Budak: “Müdürlüğümüz, personeli daha verimli çalışması için bu yemeği tertip etmiştir; Bu yemeğin aramızdaki kaynaşma, sevgi ve dostluğu pekiştireceğini umuyorum” ifadelerini kullandı. Ağrı’da ki sporun gelişmesine vurgu yapan Budak, başarı çıtasını yükseltmek için personelin daha verimli çalışma ortamının kurulması için çaba gösterildiğini ifade etti.

Yemeğin kaynaşma, sevgi ve saygı ortamına, dostluklara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu organizasyonların ayrıca birlik ve beraberliği arttıracağını umuyorum” şeklinde konuştu. Kaynaşma ve dayanışma yemeğimize katılım sağlayan tüm herkese teşekkür ederiz dedi. Kurum personeli verilen kaynaşma ve dayanışma yemeği için yetkililere teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 02.03.2015 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.