31 Aralık 2015 Perşembe 16:12
Ağrı Ghsim'den Suriye'li Ailelere Yardım Yapıldı

Gençlik Merkezi yetkilileri tarafından tespit edilen ve maddi durumu iyi olmayan Suriyeli ailelere “İyilik Ağacı” projesi kapsamında gıda, erzak ve giyecek yardımında bulunuldu. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp , "Suriye’de artan iç karışıklık yüzünden ülkemize sığınan Suriyeli mülteci kardeşlerimizin özellikle kış mevsimiyle birlikte çetin soğukların artması yaşam şartlarını çok zorlaştırdı. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gençleri iyilik yapmaya teşvik etmek ve iyilik yapmayı alışkanlık haline getirebilmek amacıyla uygulamaya koyduğu  “Gençlerin İyilik Ağacı” proje kampanyasını devam ettirerek bu yaraya bir nebzede olsun merhem olmaya çalıştık.  

Bu konuda duyarlı davranarak “Gençlerin İyilik Ağacı” projesini devam ettiren Gençlik Merkezi Müdürü Metin Alıcıaslan’a, Gençlik Merkezi Liderlerimize ve Gönüllü Üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

agri-ghsim’den-suriye’li-ailelere-yardim-yapildi.jpgagri-ghsim’den-suriye’li-ailelere-yardim-yapildi-001.jpgagri-ghsim’den-suriye’li-ailelere-yardim-yapildi-002.jpgagri-ghsim’den-suriye’li-ailelere-yardim-yapildi-003.jpg

Son Güncelleme: 31.12.2015 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.