02 Haziran 2016 Perşembe 17:45
Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nden yıl sonu sergisi

Ağrı Halk Eğitimi Merkezi'nce hazırlanan yıl sonu sergisi gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen sergide kursiyerler yıl boyunca yaptıkları işleri sergiledi.

Müdürlük tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında 30 bin 49 kişinin katıldığı belirtildi. Kursiyerlerin 15 bin 216'sı kadın, 14 bin 833'ü erkeklerden oluştu. Kurs kapsamında 765 mesleki, sosyal ve kültürel kurs açıldığı ifade edildi. 

Etkinlik, halk oyunları ve atletizmin yanı sıra çeşitli gösterilerle sürdü. Ayrıca yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Açılışa, Ağrı Valisi Musa Işın, eşi Tuba Işın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, siyasi partilerin il başkanları, okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Gerçekleştirilen etkinliklerin ardından Vali Musa Işın ve beraberindekiler teker teker stantları gezdi.

 

agri-halk-egitim-merkezinden-yil-sonu-sergisi.jpgagri-halk-egitim-merkezinden-yil-sonu-sergisi-001.jpgagri-halk-egitim-merkezinden-yil-sonu-sergisi-002.jpg

Son Güncelleme: 02.06.2016 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.