01 Nisan 2016 Cuma 21:38
Ağrı Havalimanı Yolundaki Kavşak 'Ölüm Kavşağı' Olmasın!

ÖLÜM KAVŞAĞI OLMASIN


Yoğun bir trafiğin bulunduğu ve sinyalizasyon ışıklarının bulunmadığı Ağrı Havalimanı kavşağı son zamanlarda sık sık meydana gelen kazalarla çok tehlikeli bir hal almaya başladı.


Şehirlerarası güzergah olması önemi ve yoğunluğu artan Ahmed-i Hani Havalimanı Kavşağı sık sık yaşanan kazalar nedeni ile tehlikeli bir hal almaya başladı.


Sinyalizasyon ışıklarının bulunmadığı kavşakta bu zamana kadar onlarca kaza meydana gelirken kazalarda çok sayıda insan yaralandı.


Şuana kadar ölümlü bir kazanın olmaması sevindirici bulunurken, daha fazla kazanın olmaması ve ölümün yaşanmaması için yetkililerin biran önce Havalimanı kavşağına sinyalizasyon ışıkları yerleştirmeli.
Son günlerde sık sık meydana gelen kazalar nedeni  ile tepki gösteren vatandaşlar, 'Ölümler meydana geldikten sonra mı yetkililer önlen alacaklar' şeklinde tepki gösterdiler.


Kazalar karşısında sessizliklerini koruyan yetkililer ise ne zamana kadar bu suskunluklarının devam edeceği merak konusu.

 

 

 

agri-havalimani-yolundaki-kavsak-olum-kavsagi-olmasin!.jpgagri-havalimani-yolundaki-kavsak-olum-kavsagi-olmasin!-001.jpgagri-havalimani-yolundaki-kavsak-olum-kavsagi-olmasin!-002.jpgagri-havalimani-yolundaki-kavsak-olum-kavsagi-olmasin!-004.jpgagri-havalimani-yolundaki-kavsak-olum-kavsagi-olmasin!-005.jpgagri-havalimani-yolundaki-kavsak-olum-kavsagi-olmasin!-006.jpgagri-havalimani-yolundaki-kavsak-olum-kavsagi-olmasin!-007.jpg

Son Güncelleme: 01.04.2016 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.