19 Kasım 2015 Perşembe 12:32
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Minik Çocukalara Ebru Keyfi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini ziyaret eden minik öğrenciler, hayatlarında ilk kez ebru yapma imkânı buldu. 

Kardelen Anaokulundan 20 öğrenci ile velileri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan Öğr. Gör. Emine

KIZILTAŞ rehberliğinde ‘Anaokulu öğrencileri sanatla buluşuyor’ projesi kapsamında Meslek Yüksekokulunda sanat çalışmalarına katıldı. 

El Sanatları Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Bilal HANO ile Öğr. Gör. M. Cüneyt TAŞIR rehberliğinde okuldaki atölyeleri, bilgisayar laboratuvarlarını ve sınıfları yakından görme imkânı bulan minikler ve aileleri, daha sonra El Sanatları Bölümü ikinci sınıf öğrencileri eşliğinde ebru yaptı. Biz veFırçalar ile su üzerinde farklı desenler oluşturan minikler, ebru sanatının inceliklerini öğrenme imkânı buldu. Keyifli bir gün geçiren öğrenciler ve ailelerine, Öğr. Gör. HANO ile Öğr. Gör. TAŞIR tarafından yaptıkları çalışmalar hediye edildi.

 

agri-ibrahim-cecen-universitesi-minik-cocukalara-ebru-keyfi.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-minik-cocukalara-ebru-keyfi-001.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-minik-cocukalara-ebru-keyfi-002.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-minik-cocukalara-ebru-keyfi-003.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-minik-cocukalara-ebru-keyfi-004.jpg

 

 

Son Güncelleme: 19.11.2015 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.