19 Mayıs 2015 Salı 17:57
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Atletizm Müsabakaları Yapıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde gerçekleştirilen Gençlik Haftası ve Spor Şenlikleri kapsamında yapılan atletizm müsabakasında erkeklerde Fatih UZUNALP, bayanlarda ise Şevin YILDIRIM ipi önde göğüsledi. 


Rektörlük binası önünde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal POLAT ve Genel Sekreter Ali BALKIS’ın başlattığı atletizm müsabakasına 32’si bayan toplam 95 öğrenci katıldı. Üniversite içerisinde yer alan 6 kilometre uzunluğundaki yürüme, bisiklet ve çevre yolunda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerininkatılımıyla gerçekleştirilen yarışlarda, sporcular kıyasıya mücadele etti. 


Atletizm yarışlarında 1500 metre bayanlarda Şevin YILDIRIM birinci olurken, Cansu GÖKÇE ikinci, Esra TEKİN ise üçüncü oldu.2500 metre erkeklerde ise Fatih UZUNALP ipi önce göğüslerken, Ekrem ÇİFTÇİ ikinci, Halil İbrahim ARAS ise üçüncü oldu. Çekişmeli geçen yarışma sonrası Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen törende, ilk üçe giren sporculara madalyalar takdim edildi.

 

agri-ibrahim-cecen-universitesinde-atletizm-musabakalari-yapildi.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-atletizm-musabakalari-yapildi-001.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-atletizm-musabakalari-yapildi-002.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-atletizm-musabakalari-yapildi-003.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-atletizm-musabakalari-yapildi-004.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-atletizm-musabakalari-yapildi-005.jpg

 

 

Son Güncelleme: 20.05.2015 01:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.