27 Mayıs 2015 Çarşamba 16:43
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Tübitak 1001 Proje Eğitimi Verildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Tübitak 1001 Proje Eğitimi Verildi


Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Salih ÇEPNİ, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademisyenlerine  “TÜBİTAK 1001 Proje Eğitimi” semineri verdi. 


Üniversitenin Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı konferans salonunda gerçekleşen seminerde 1001 projelerinin nasıl hazırlandığı, hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili detaylı bilgi veren Prof. Dr. ÇEPNİ, projelerin neden reddedildiği hakkında da tecrübelerini paylaştı.


Sunumuna “Bir gün mutlaka tutar” diyerek başlayan Prof. Dr. ÇEPNİ, proje hazırlarken, “oku ve düşün, düşündüklerini tartış, düşündüklerine inan ve inandığına inandır” gibi basamakları göz önüne almanın faydalı olacağına dikkat çekti. 


Prof. Dr. ÇEPNİ, “1001’den bir proje geçirip, sonuçlandırabilirseniz, panelist olma hakkına sahip olacaksınız ve artık uzman araştırmacı olarak nitelendirileceksiniz. Dilerim ki en kısa zamanda üniversitenizden de 1001 projeleri kabul edilir” dedi.

 

agri-ibrahim-cecen-universitesinde-tubitak-1001-proje-egitimi-verildi.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-tubitak-1001-proje-egitimi-verildi-001.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-tubitak-1001-proje-egitimi-verildi-002.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-tubitak-1001-proje-egitimi-verildi-003.jpg

 

Son Güncelleme: 27.05.2015 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.