29 Nisan 2015 Çarşamba 00:03
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Yabancı Dil Eğitimi Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından ‘Yabancı Dil Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar ve Mesleki Gelişim Çalıştayıgerçekleştirildi
Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen çalıştay,Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi BölümündenDoç. Dr. Sumru AKCAN ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Sedat AKAYOĞLU'nun katılımıyla gerçekleştirildi.
Yabancı dil eğitiminde teknolojinin etkin kullanımı, öğretmen bilişselliği ve dil öğretiminde stratejik plan geliştirme başlıklarında yapılan oturumlara Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin farklı birimlerinde görevli akademisyenler ve ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmenler katıldı. 
Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Selçuk AKDEMİR ile misafir öğretim üyeleri Doç. Dr. AKCAN ile Yrd. Doç. Dr. AKAYOĞLU,çalıştayla başlayan işbirliği ve mesleki paylaşımların artarak devam etmesini temenni ettiklerini söyledi.
Çalıştay, katılımcılara katılım ve teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.

 

agri-ibrahim-cecen-universitesinde-yabanci-dil-egitimi-calistayi-gerceklestirildi.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-yabanci-dil-egitimi-calistayi-gerceklestirildi-001.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-yabanci-dil-egitimi-calistayi-gerceklestirildi-002.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesinde-yabanci-dil-egitimi-calistayi-gerceklestirildi-003.jpg

 

Son Güncelleme: 29.04.2015 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.