11 Ekim 2015 Pazar 22:30
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinden Terör saldırısına Kınama

Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN başkanlığında toplanan senato üyelerinin terörü kınadıkları bildiri şöyle:

“Ankara Tren Garı’nda meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığı haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kasteden bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir. Yaşanan bu elim olay sebebiyle terörü lanetliyor; Ülkemizde tesis edilmesi en önemli ihtiyaç olan barış ve kardeşliğe yönelik şiddetin hiçbir sebeple makul görülmeyeceğini bir kez daha ifade ediyoruz.

Ülkemizin birliktelik ve dayanışma sergileyerek teröre en güzel cevabı vereceğini belirtir; saldırılarda hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar temenni ederiz. Yüce Milletimizin başı sağ olsun.”

Son Güncelleme: 11.10.2015 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.