08 Ağustos 2015 Cumartesi 16:47
Ağrı İHK'da Görev Değişimi

Merkez Hakem Kurulunun yaptığı son toplantıda çoğu ilin İl Hakem Kurulu Başkanları değişti. Uzun yıllar Ağrı hakemliğine ve sporuna katkı sağlayan İl hakem kurulu başkanı Metin Alıcıaslan’ın yerine İl Hakem Kurulu Başkanlığına Bülent Yüzak getirildi. 6 yıl C klasman, 6 yılda B klasman olmak üzere 12 yıl Klasman hakemliği yapan Yüzak, bunun yanı sıra 12 yıl Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ( TFFHGD) Ağrı Şube başkanlığı görevini yürüttü. Yüzak, Metin Alıcıaslan başkanlığındaki İl hakem kurulunun çeşitli kademelerinde görev aldı.

Geldikleri görevin sorumluluklarını iyi bildiklerini belirten İHK Başkanı Yüzak, “Böyle bir göreve geldiğimiz için mutluyuz. Bu görevin sorumluluklarını çok iyi biliyoruz. Başkanımız Metin Alıcıaslan’ın bizlerin ve  tüm Ağrı sporunun üzerinde büyük emekleri olmuştur. Ağrı’da yetişen hakemlerin üzerinde emeği büyüktür. Kendisine şimdiye kadar Ağrı sporu ve hakemliğine vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülent Yüzak’ın, başkanlığındaki yeni il hakem kurulu ise şöyle oluştu.

Erdinç Güneş; Klasman hakemliği de dahil olmak üzere 10 yıl futbol hakemliği yaptı. Bölgesel Gözlemci olarak görev yapan Güneş, İl Hakem Kurulu’nda uzun yıllar çeşitli kademelerde görev aldı.

 Osman Sarı; Malatya İl Hakem Kurulu eski Başkanı Okan Sarı’nın kardeşi, uzun yıllar bölgesel amatör ligde hakemlik yaptı. Bölgesel Amatör Lig’de yönettiği maçlarındaki performansından dolayı Bölgesel Amatör Lig’in aranın ismi oldu. 2015-2016 futbol sezonunda hakemliği bıraktı.

 Fatih Alpaslan; Bölgesel Amatör Lig’de yönettiği müsabakalarda kritik kararlarla bölgesel amatörde kalitesini gösterdi. Uzun yıllar görev yaptığı Bölgesel Amatör Lig’de Osman Sarı’yla birlikte bölgenin en iyi hakemleri arasında üst sıralarda yer aldılar. 2015-2016 futbol sezonunda hakemliği bıraktı.

 

Yeni oluşan hakem kurulu yönetiminin önümüzdeki günlerde yapacağı ilk toplantı ile çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

agri-ihk’da-gorev-degisimi.jpg

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 08.08.2015 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.