08 Mart 2016 Salı 23:49
Ağrı İl Özel İdaresi Erhan Tenekeci İle Araç Filosunu Güçlendirdi

İl özel İdaresi araç filosunu güçlendirdi

Ağrı İl Özel İdaresi, araç parkurunu güçlendirmeye devam ediyor. İl genelinde son model teknolojik iş makineleri ile çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi, araç filosuna son model 4 adet Beko Loder (kazıyıcı – yükleyici) araç kazandırdı. İl Özel İdareye getirilen araçların dışında önümüzdeki günlerde filoya 1 tanede son model 434F2 model greyder araç katılacak.

Kırsalda daha hızlı hareket edilecek       

Araç parkuruna kazandırılan araçlarla kırsal alanda hızlı hareket edileceğini ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, “Araç parkurumuzu güçlendirmek hızlı hareket etmemiz için öncelikli sırada. Yeni alınan iş makineleri ile kırsaldaki işler daha da kolaylaşacak. Kurumumuz için yoğun bir iş sezonu başlıyor. Sahaya hâkim olmamız lazım. Kurumumuz yeni alınan ve alınacak olan araçlarla adeta tazelenecek ve nefes alacak. İnşallah yeni araçlarımızla kazasız, güzel ve kaliteli işler yapacağız” dedi.

1 milyon 820 bin TL bütçe ayrıldı

İş makinelerini güçlendirmeye devam eden İl Özel İdaresi, yeni aldığı araçlara 1 milyon 820 bin TL verdi. Alınan iş makineleriyle birlikte araç sayısı 152’ye çıktı. 

 

agri-il-ozel-idaresi-arac-filosunu-guclendirdi.jpgagri-il-ozel-idaresi-arac-filosunu-guclendirdi-001.jpgagri-il-ozel-idaresi-arac-filosunu-guclendirdi-002.jpg

Son Güncelleme: 09.03.2016 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.