13 Şubat 2015 Cuma 21:04
Ağrı İl Özel İdaresi, Taner Tengir'e Emanet

7 Haziran seçimleri dolayısı ile Milletvekili Aday adayı olmak için istifa eden Cesim Gökçe'nin yerine Taner Tengir bakacak.

Tengir'in Özgeçmişi

1975 yılında Konya-Ereğli’de dünyaya geldi.İlk ve orta eğitimini Ereğli’de tamamladı.Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Niğde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Mülkiye Müfettişi nezaretinde teftiş stajını Trabzon/Vakfıkebir İlçesinde, Kaymakam refikliği stajını Konya/Sarayönü İlçesinde tamamladı. Isparta Sütçüler İlçesinde kaymakam vekilliği görevini üstlendi. 1 yıl süre ile İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere’ye gönderildi. Sheffield Üniversitesi Management School’da İngilizce eğitimi aldı ve İngiliz İdari Sistemini inceledi.TODAİE'de 40.Dönem Kamu Diplomasisi kursunun ardından 93.Dönem Kaymakamlık Kursunu başarı ile bitirerek,03.03.2009 tarihinde Yozgat Aydıncık kaymakamı olarak göreve başladı. Aynı zamanda Çekerek İlçesi Kaymakam vekilliği görevini üstlenmiştir. Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ekonomisi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamlayan kaymakamımız İngilizce bilmekte olan Tengir, evli,  ve bir çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 13.02.2015 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.