31 Ocak 2016 Pazar 19:58
Ağrı İlimiz EMİTT Fuarında En Centilmen Stand Ödülüne Layık Görüldü

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) açılan İshakpaşa Sarayı temalı Ağrı standı'na "En Centilmen Stand" ödülü verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 70 ülkeden 5 bine yakın yerli ve yabancı kuruluş ve beldenin katıldığı İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, katılımcı ve ziyaretçilerin oylarıyla Ağrı "En Centilmen Stand" ödülüne layık görüldüğü belirtildi.

Ağrı Valisi Musa Işın, yaptığı açıklamada, Ağrı Valiliği'nin standına bu yıl yoğun bir ilginin olduğunu bildirdi.

Hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin oylarıyla bu ödülün alındığını belirten Işın, "Özellikle bizleri yalnız bırakmayan ve İstanbul'da ikamet eden hemşehri derneklerimize, başkan, yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah burada yaptığımız tanıtımın ilimize güzel katkıları olur. 2016 yılının bu anlamda güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Muhsin BULUT'tan Teşekkür !

Geçen yıl Nuh’un Gemisi konseptiyle en iyi stant ödülü alan Ağrı bu yılda sarayların başkenti İstanbul Emitt Fuarın da İshak Paşa Sarayı temalı stantla ile ilgi odağı olan Ağrı "En Centilmen Stant Ödülü" ne layık görüldü.


İl Kültür Müdürü Muhsin Bulut bir teşekkür mesajı yayınladı Bulut mesajında ; Emitt Turizm Fuarında 2015 yılında Beldeler dalında En İyi Stant Ödülünü almıştık. Bu yıl ise aynı daldan "En Centilmen Stant Ödülü" ne layık görüldük. 

Bu ödül bir ekip işi diyen BULUT: Fuara katılımımızda bize her türlü desteği sağlayan, İstanbul da olduğu 3 gününü de fuarda bizimle geçiren Valimiz Sn Musa IŞIN Bey’e şükranlarımı arz ederken , bu projede emeği geçen tüm kurum çalışanlarımıza, paydaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi. 

agri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-001.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-002.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-003.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-004.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-005.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-006.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-007.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-008.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-009.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-010.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-011.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-012.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-013.jpgagri-ilimiz-emitt-fuarinda-en-centilmen-stand-odulune-layik-goruldu-014.jpg

 

 

Son Güncelleme: 31.01.2016 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.