20 Mart 2016 Pazar 20:53
Ağrı- İran Karayolundaki Kar Ve Tipi Ulaşımı Aksattı

 Ağrı-İran karayolundaki İpek Geçidi'nde etkili olan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara yol açtı.

Ağrı-İran karayolundaki 2 bin 25 rakımlı İpek Geçidi'nde de yoğun sis, tipi ve kar ulaşımda aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü geçitte, bazı sürücüler yolda mahsur kaldı.

Karayolları 123. Şube Şefi Fuat Öztürk aniden bastıran kar yağışı ve tipi nedeniyle çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kara hazırlıksız yakalanan sürücülerin olduğunu belirten Öztürk, "Sürücülerimiz kesinlikle zincirsiz yola çıkmasın. Ekiplerimiz, kent genelinde 26 aracımızla tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Bu arada kentte etkili olan tipi ve kar yağışı da yayalar ile sürücülere zor anlar yaşattı.

Karayolları ekipleri tarafındanAğrı'da Kar Ve Tipi Ulaşımı Aksattıve Ağrı-İran karayolunda kar küreme ile tuzlama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

agri--iran-karayolundaki-kar-ve-tipi-ulasimi-aksatti.jpgagri--iran-karayolundaki-kar-ve-tipi-ulasimi-aksatti-001.jpgagri--iran-karayolundaki-kar-ve-tipi-ulasimi-aksatti-002.jpgagri--iran-karayolundaki-kar-ve-tipi-ulasimi-aksatti-003.jpgagri--iran-karayolundaki-kar-ve-tipi-ulasimi-aksatti-004.jpgagri--iran-karayolundaki-kar-ve-tipi-ulasimi-aksatti-005.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 21.03.2016 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.