16 Ağustos 2023 Çarşamba 13:22
AĞRI KONUŞUYOR KONSERİNE DAVET


Ağrılı İş İnsanı Ufuk Balkis tarafından kurulan ve kısa sürede Ağrının gündemine oturan Ağrı Konuşuyor Platformu şehrimizde dev bir konser düzenliyor. 

Sponsorluğunu Platform Kurucu Başkanı Ufuk Balkis’in yaptığı konsere Kürtlerin Sezen Aksu’su olarak adlandırılan Raperin ve son dönemlerin popüler sanatçılarından Tuğçe Kandemir geliyor. 27 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da Millet Bahçesi yanında bulunan Shell petrol karşısında yapılacak olan konsere platform Başkanı Ufuk Balkis bütün halkımızı davet etti.

Şehir merkezinde düzenlenecek olan konsere en çok gençlerin ilgi duyduğunu belirten Balkis, “Özledik bir arada olmayı. Amacımız insanlarımızla birlikte keyifli bir vakit geçirmek. Konser için sanatçılarımıza ilk teklifi götürdüğümüz seve seve geleceklerini belirttiler. Halkımızla birlikte güzel vakit geçirmek adına bu tarz etkinlikleri çok önemsiyoruz. Ağrı bundan sonra sadece konuşmayacak, bu tarz faaliyetlerle de gündeme gelecek” dedi.

Son Güncelleme: 16.08.2023 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.