25 Nisan 2015 Cumartesi 19:49
Ağrı Kutlu Doğum'a hazırlanıyor

AĞRI – Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından “Eşsiz Önder Hz. Muhammed” temalı düzenlenecek Kutlu Doğum Programı hazırlıkları devam ediyor.

 

26 Nisan Pazar günü Şehir Stadyumunda gerçekleşecek olan program için yapılan hazırlıklara Ağrılılar da yardımda bulundular. Cadde ve işyerlerine asılan afişlere ve Kutlu Doğum’a özel Özlem Ajans tarafından hazırlanan klipli CD’lerin dağıtımında bulunan koordinatörlük üyelerine vatandaşlar da yardımda bulundular.

 

Ağrı’da havanın yağışlı olması CD dağıtımını engellemedi. Yağış devam ettiği sırada Koordinatörlük üyeleri teker teker kapıları çalarak çalışmalarına devam ettiler.

 

Yapılacak olan programa Ağrılıları davet eden Şaban Gökhan,” Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü olarak 26 Nisan’da Pazar günü Kutlu Doğum Programı gerçekleştireceğiz. Bu çerçevede çalışmalarımız devam ediyor. Ağrı’nın birçok yerinde duyuru afişlerimizi astık. Esnaflarımızı teker teker ziyaret ederek etkinliğimizin davetiyelerini dağıttık. Peygamber sevdalısı kardeşlerimizle Ağrı’nın mahalle ve sokaklarını dolaşarak vatandaşlarımızın evlerine misafir olup Kutlu Doğum’a özel hazırlanmış klipli CD’leri ve el ilanları dağıttık. Halkın teveccüh gösterdiği çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Bunun yanında STK ve kanaat önderlerine verilmek üzere özel davetiyeler hazırladık kendilerini ziyaret edip programımıza davet edeceğiz. Etkinliğimizin duyurusu için inşallah basınla bir araya geleceğiz.

 

Pazar günün saat 13.30’da Ağrı Şehir Stadyumunda peygamber sevdalısı Ağrılılar ile birlikte sevgimizi göstereceğiz. Emeği geçen tüm kardeşlerimizin den Allah-u Teala razı olsun.  Bu çerçevede halkımızı ücretsiz olarak stadyuma taşıyacağız. Fatih ve Kazım Karabekir Mahallesinde bulunan kabristanın sonunda, Alpaslan Mahallesinde Ezgi Düğün Salonunun önünde, 100. Yıl Mahallesinde Arap Durağı ve Köprübaşında toplanacak halkımız ücretsiz olarak stadyuma taşınacaklar. “ dedi. 

 

agri-kutlu-dogum’a-hazirlaniyor.JPGagri-kutlu-dogum’a-hazirlaniyor-001.JPGagri-kutlu-dogum’a-hazirlaniyor-002.JPGagri-kutlu-dogum’a-hazirlaniyor-003.JPG

Son Güncelleme: 25.04.2015 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.