14 Temmuz 2015 Salı 12:55
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti büyük yardım bereketi

Ramazan ayının girmesi ile yardım çalışmalarını hızlandıran Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu bayram öncesi büyük çalışmalar gerçekleştirdi.Yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sürekli söz ettiren Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu organizesinde gerçekleşen çalışmada bayram öncesi toplamda tespit edilen 255 aileye 25 bin 150 TL değerinde yardım çalışması yapıldı.Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.Amaçlarının zenginler ile fakirler arasında kopmaz bir bağ ve sağlam bir köprü olmak olduğunu belirten Evren Kılıçaslan, Ramazan ayı boyunca tespit ettikleri fakir ve muhtaç ailelere gıda, kırmızı et, ve nakdi yardım yaptıklarını, bayram öncesi de büyük bir faaliyet yürüttüklerini ifade etti.Yaptıkları yardımların artması için maddi durumu iyi olan Müslümanlardan biraz daha duyarlılık beklediklerini belirten Kılıçaslan, özellikle insanların yardım noktasında duyarlılığının arttığını söyledi.Evren Kılıçaslan,” Bizler sadece bir aya yani Ramazan ayına mahsus yardım etmiyoruz.  Bizler herzaman darda olana yardım götürmekteyiz. Özellikle yetimlere ve kalıcı hastası olanlara.  Bu nedenle bu yardımların mütemadiyen devam etmesi gerekmektedir.

Bu noktada zengin ve duyarlı olan tüm vatandaşlarımıza özellikle duyarlı olan tüm Müslümanlara çağrıda bulunuyoruz!  'Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir' düsturunu ilke edinmiş bir inancın mensupları olarak bu mübarek Ramazan Bayramı öncesi yine yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım elimizi uzatabildiğimiz için çok mutluyuz. Rabbim yardımları vermemize vesile olan değerli hayırsever işadamlarımızdan, esnaf ve gönüllülerimizden razı olsun. Yardımı alan muhtaç aileler, kendilerine yardım götüren derneğin dağıtıcı elemanlarını kapılarında görünce mutlu oluyorlar. Onların yüzlerinde beliren mutluluk bizlerin işimizi yapmamızda en büyük motivasyon sebebi oluyor.” dedi.

 

Ağrı’nın genelinde tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıklarını ifade eden Evren Kılıçaslan Ramazan Bayramı öncesi yaptıkları yardımları şöyle sıraladı:” Bayram öncesi büyük yardım hareketi olarak niteleyebileceğimiz bu çalışmamız da her bir aileye 100, 150 ve 200 TL olmak üzere toplamda 83 aileye 12 bin 400 TL’lik nakit para dağıtımını yaptık. 52 aileye 50, 60, 75 TL değerinde olan alışveriş çekleri dağıtıldı. Bu çeklerle aileler belirlenen mağazalarda ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Nakdi yardımın yanında 120 aileye her biri 80 TL değerinde olan 70 gıda kolisi yardımını ulaştırdık. Toplamda tespit edilen 255 aileye 25 bin 150 TL değerinde yardım çalışmasını gerçekleştirdik. ”

 

agri-mustazaflar-cemiyeti-buyuk-yardim-bereketi.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-buyuk-yardim-bereketi-001.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-buyuk-yardim-bereketi-002.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-buyuk-yardim-bereketi-003.jpg

Son Güncelleme: 14.07.2015 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.