03 Mayıs 2015 Pazar 17:38
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti muhtaçlara ulaşmaya devam ediyor


Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi muhtaç ailelere yönelik yardımları devam ediyor.


Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu, muhtaç ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.


Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu Nisan ayında muhtaç ailelere ulaşarak ayni ve nakdi yardımda bulundu. 


Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, yaptıkları yardımlara düzenli olarak devam edeceklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:” Nisan ayında fakir ve muhtaç ailelerimize ulaşarak aynı ve nakdi ihtiyaçlarına yönelik yaptığımız yardımlarla sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Hayır sahiplerinin bize ulaştırdığı yardımları aracı vazifesi görevini yüklenerek 28 ailemize teslim ettik. Rabbim güç kuvvet verdiği sürece, hayır sahiplerinin yardımlarını ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz. “ 


Evren Kılıçaslan,” Ağrı’nın şartlarını göz önünde bulundurduğumuz zaman, ihtiyaç sahibi ailenin çok olduğu ve bu yardımlara ihtiyaçlarının olduğunu görüyoruz. Bir fabrikanın bulunmadığı ve işsizliğin yüksek miktarda olduğu Ağrı’da özellikle kenar mahallelerde ikamet eden ailelerin yardımlara ihtiyacı olduğu gibi, yetim, dul insanların fazlalığından söz edebiliriz. Köprü vazifesi görerek hiçbir ayrım gözetmeksizin listemizde bulunan ailelerimize ulaşıyoruz. İnşallah çalışmalarımız devam edecek. “ dedi. 

 

agri-mustazaflar-cemiyeti-muhtaclara-ulasmaya-devam-ediyor.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-muhtaclara-ulasmaya-devam-ediyor-001.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-muhtaclara-ulasmaya-devam-ediyor-002.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-muhtaclara-ulasmaya-devam-ediyor-003.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-muhtaclara-ulasmaya-devam-ediyor-004.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-muhtaclara-ulasmaya-devam-ediyor-005.jpg

 

Son Güncelleme: 03.05.2015 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.