19 Ekim 2016 Çarşamba 15:09
Ağrı Polisinden Kursiyer Öğrencilerine Gezi

 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, proje kapsamındaki, yaşları 13 ile 24 arasında değişen 90 kursiyerin Erzurum'da düzenlenen geziye katıldığı ifade edildi.

Gezinin, kursiyer öğrencilerin bakış açılarını geliştirmek, ülkenin tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmak amacıyla yapıldığı aktarılan açıklamada, Erzurum'daki Üç Kümbetler, Erzurum Kalesi, Lala Mustafa Paşa Cami, Rüstem Paşa Kervansarayı, Atatürk Evi Müzesi, Ulu Cami, Çifte Minerali Cami, Yakutiye Medresesi ve Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ziyaret edildiği kaydedildi.

 

agri-polisinden-kursiyer-ogrencilerine-gezi.jpgagri-polisinden-kursiyer-ogrencilerine-gezi-001.jpgagri-polisinden-kursiyer-ogrencilerine-gezi-002.jpg

Son Güncelleme: 19.10.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.