07 Haziran 2016 Salı 23:09
Ağrı Sılaçlık Mısır'a Yöneliyor

Ağrı Sılaçlık Mısır'a Yöneliyor

Ağrı'da artık sılaçlık Mısır'ına yöneliyoruz diye AYDEMİR,  muhtarlarımız ve çiftçilerimizle yaptığımız toplantılar sonucu ilimizde artık sılaçlık Mısır üretip yem girdi maliyetini azaltarak hayvanlarımıza protein oranı yüksek yem sunmayı hedefliyoruz.

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz AYDEMİR açıklamasının devamında, 2 sene önce sadece 200 dönüm olan tarla miktarımız çalışmalarımızla 3000 bin dönüme çıktı diyerek, hedeflerinin  2017 ye kadar 10000 bin donum sılaçlık Mısır ekmek olduğunu belirtti.

Sılaçlık Mısır Ekmek isteyen çiftçilere destek:

Sılaçlık Mısır tohumu konusunda bize müracaat eden çiftçilerimize Ağrı Ziraat Odası olarak hem  ucuz fiyata hemde bir kısmını odamız karşılayacak diyerek buradan tüm çiftçilerimize duyurmuş olalım dedi.

Son Güncelleme: 07.06.2016 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.