06 Mart 2016 Pazar 22:22
Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci Özel İdare Personeliyle vedalaştı

6 aydır vekaleten Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini yürüten Sedat İnci görevinden ayrıldı.

Vali yardımcılığı görevinin yanında Özel İdare’nin Genel Sekreterlik görevini de devam ettiren İnci, kurum çalışanlarıyla vedalaştı.
 

Sedat İnci Birim Müdürleriyle son toplantısını yaparak vedalaştı
 

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde kurum müdürleriyle genel bir toplantı yapan Sedat İnci, veda etti. Birim müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıda kurum misyonundan söz eden İnci, “ İl Özel İdaresi çok özel ve önemli bir kurum. Şehir yönetiminin stratejik bir organı. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde elimizde geleni yaptık. Ağrı’nın her alanda kalkınması için kurumumuzun gerekli bütün potansiyelini seferber ettik. Eğitimden, ulaşıma, kültür-turizmden, sağlığa kadar birçok alanda çalışmalar yaptık ve devam eden çalışmalarımız var.

Kurum olarak en öncelikli hedefimiz vatandaşlarımızı memnun etmek. Bundan sonra da İl Özel İdaresi proje ve atılımlarıyla Ağrı için çalışmaya devam edecek. Yürütmüş olduğumuz göreve Sayın Erhan Tenekeci atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

agri-vali-yardimcisi-sedat-inci-ozel-idare-personeliyle-vedalasti.jpg

Son Güncelleme: 06.03.2016 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.