04 Aralık 2015 Cuma 12:31
Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci Şafak Bakım Evi Ziyareti


Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya ile ASP yetkilileri 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Ağrı’da faaliyet gösteren Serhat ve Şafak Bakım Merkezlerini ziyaret etti. Bakım merkezlerinde incelemelerde bulunan Ağrı Valisi Yardımcısı Sedat İnci, engelli bireylerle yakından ilgilendi.

Şafak Bakım Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte engelli vatandaşlarla halay çeken Vali Yardımcısı İnci, bakım merkezinde kalan vatandaşların yaptığı el işleri sergisini gezdi.

Bakım Merkezleri ziyaretinde konuşan Ağrı Vali Yardımcısı İnci, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlarımızı ziyaret edip, vakit geçirmek istedik.

Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmelidir. Bu nedenle Her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz” dedi.

agri-vali-yardimcisi-sedat-inci-safak-bakim-evi-ziyareti-001.jpgagri-vali-yardimcisi-sedat-inci-safak-bakim-evi-ziyareti-002.jpgagri-vali-yardimcisi-sedat-inci-safak-bakim-evi-ziyareti-003.jpgagri-vali-yardimcisi-sedat-inci-safak-bakim-evi-ziyareti-004.jpgagri-vali-yardimcisi-sedat-inci-safak-bakim-evi-ziyareti-005.jpgagri-vali-yardimcisi-sedat-inci-safak-bakim-evi-ziyareti-006.jpgagri-vali-yardimcisi-sedat-inci-safak-bakim-evi-ziyareti-007.jpg

Son Güncelleme: 04.12.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.