28 Ocak 2016 Perşembe 18:23
Ağrı Valiliği Emıtt Fuarında

 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Ağrı İshakpaşa Sarayı konsepti ile yoğun ilgi görüyor.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yaklaşık 70'e yakın ülkeden toplamda 4 bin 500 kurum, kuruluş ve beldenin katıldığı fuarda, çok sayıda yerli ve yabancı katılımcı yer alıyor.

Ağrı Valisi Musa Işın, yaptığı açıklamada, Ağrı'nın en önemli değerlerinden olan İshakpaşa Sarayı konsepti ile fuara katıldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Standımızda ayrıca Ağrı Dağı, Nuh'un Gemisi, Ahmedi Hani, Diyadin kaplıcaları, ilimize has el sanatları, Ağrı Balı, Diyadin'in sera domatesi, üniversitemizi, Diyadin ilçemizde yetişen etnobotanik bitkileri tanıtıyor ve gelen misafirlerimize haline yemeğimizi İkram ediyoruz. Yine yöremize özgü kına yakma tekniğiyle misafirlerimizi karşılıyoruz. İnşallah ilimiz için güzel bir tanıtım yapacağız. Bu vesile ile özellikle haftasonu buradaki bütün hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz."

EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'a Vali Işın'ın yani sıra İl Kültür Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut, Hamur, Taşlıçay ve Dedeli Beldiye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan ve Ağrılı dernekler katılım gösterdi.

Son Güncelleme: 28.01.2016 19:38
Anahtar Kelimeler:
AğrıFUAREMITT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.