22 Mart 2015 Pazar 00:37
Ağrı Valiliği Huzur Evindeki Darp Haberini Yalanladı

Bazı basın yayın organlarında Ağrı Huzur Evi ile ilgili yer alan ve gerçeği farklı yansıtan habere ilişkin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden alınan bilgide;


Huzur Evi Müdürlüğümüz engelli ilk kabul biriminde kalan engellimizin, periyodik öz bakım hizmetlerinin sunulduğu esnada; engellimizin bakım personeline yönelik davranışından kaynaklanan ve bakım personeli tarafından yapılan fiziki müdahale sonucu gerçekleşen istenilmeyen durum, hemen yetkililer tarafından tespit edilmiştir. Engellimiz sağlık kontrolü için hastaneye yine kuruluşumuz personellerince götürülerek sağlık kontrolü yaptırılmış, durum adli tutanak haline dönüştürülmüş konuyla ilgili gerekli işlemler yapılmaktadır.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce bizzat konuya müdahil olunarak engellimizin sağlığı hakkında bilgi alınmış, sağlık takibi ve müşahedesi sağlanmış, engellimiz hakkında sağlık birimlerince herhangi bir tedavi uygulaması yoluna gidilmediği görülmüş, aynı gün hastaneden teslim alınarak halen Huzur Evi Müdürlüğümüzde gerekli bakım hizmetinden faydalanmaktadır.


Haberde yer alan Huzur Evimizdeki 29 erkek ve 7 bayan olmak üzere bakım ve koruma altında bulunan toplam 36 yaşlımızın korku ve endişe içerisinde olduğu iddiası tamamen gerçek dışı, yalan ve iftiradır. Huzur Evimizde kalan herkes verilen hizmetten son derece memnun ve huzurludur.


İsteyen herkes Huzur Evimizi ziyaret edebilir ve orada kalan kişilerle görüşebilir.
Kamuoyu bilgisine sunulur.


Ağrı Valiliği

Son Güncelleme: 22.03.2015 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.