06 Nisan 2016 Çarşamba 10:43
Ağrı Valiliğin'den Musa IŞIN'ın Twitter Açıklaması

Ağrı Valiliği, Ağrı Valisi Musa Işın'ın twitter hesabı olan "@musaisin" dışında başka sosyal paylaşım sitesinin bulunmadığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Son zamanlarda facebook sosyal paylaşım platformu üzerinden Valimiz Musa Işın ve valiliğimiz adına sosyal medya hesaplarının açılması nedeniyle açıklama yapma gereği duyuldu" denildi.

Açıklamada, "Sayın Valimiz Musa Işın'a ait olan '@musaisin' twitter hesabı dışında sosyal paylaşım siteleri üzerinde valimiz ve valiliğimiz adına resmi ya da gayri resmi hiçbir hesap bulunmamaktadır. Söz konusu sayfalar ile ilgili gerekli yasal işlemler valiliğimizce başlatılmış olup, bu sayfalarda yapılan paylaşımların dikkate alınmaması hususunu kamuoyu bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 06.04.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.