11 Haziran 2016 Cumartesi 00:08
Ağrı Valisi Işın, Çocuklarla İftarda Buluştu

AĞRI - Ağrı Valisi Musa Işın, eşi Tuba Işın'la Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla iftarda buluştu.

Çocuklarla iftarda bir araya gelen Işın, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla sık sık bir araya geldiklerini belirterek,"Çocuklarımızla artık bir aile olduk. Bu mübarek günde de kendileriyle iftar açtık ve onların dualarına ortak olduk." dedi.

Sevgi Evleri'ndeki çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını kaydeden Işın, şöyle konuştu :

"Ben ve eşim çocukların durumlarını yakından takip ediyoruz. Kendilerini yalnız bırakmıyoruz. Buradaki ablaları abileri de son derece çocuklara sıcak bir ilgiyle bakıyorlar. Çocuklarımız da kendilerinden memnun. Tam bir aile ortamı var. Biz de burada olmaktan mutluluk duyduk. Misafirperverliklerinden dolayı çocuklarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah hepiniz bir gün hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Biz düşündüklerinizin gerçekleşmesi için devlet olarak yanınızdayız. Siz yeter ki isteyin ve bunun için çalışın."

Vali Işın, Sevgi Evleri'ndeki çocukları ramazan ayı içerisinde evinde ağırlayacağını da sözlerine ekledi.

 

 

 

Ağrı Valisi Işın, Çocuklarla İftarda Buluştu

Ağrı Valisi Işın, Çocuklarla İftarda Buluştu

Ağrı Valisi Işın, Çocuklarla İftarda Buluştu

Ağrı Valisi Işın, Çocuklarla İftarda Buluştu

Son Güncelleme: 11.06.2016 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.