10 Ağustos 2016 Çarşamba 14:45
Ağrı Valisi Işın, Çocuklarla Piknikte Buluştu

Ağrı Valisi Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla piknik yaptı.

Şeker fabrikasındaki piknik alanında 35 çocukla piknik yapan Işın, çocuklara kendi evinde hazırladığı ikramlarda bulundu.

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla sık sık bir araya gelen Işın, Sevgi Evleri Müdürü Mehmet Emin Sontur'dan çocuklar ve kurum hakkında bilgi aldı.

Eğlenceli ve sıcak bir ortamında geçen günün ardından çocuklara, Işın tarafından çeşitli hediyeler verildi.

agri-valisi-isin,-cocuklarla-piknikte-bulustu.jpgagri-valisi-isin,-cocuklarla-piknikte-bulustu-001.jpgagri-valisi-isin,-cocuklarla-piknikte-bulustu-002.jpgagri-valisi-isin,-cocuklarla-piknikte-bulustu-003.jpg

agri-valisi-isin,-cocuklarla-piknikte-bulustu-004.jpgagri-valisi-isin,-cocuklarla-piknikte-bulustu-005.jpgagri-valisi-isin,-cocuklarla-piknikte-bulustu-006.jpg

Son Güncelleme: 10.08.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.