04 Ocak 2016 Pazartesi 10:43
Ağrı Valisi Işın; 'Devlet vatandaşı için vardır'

Leylekpınar mahallesinde eşi Tuba Işın ile bilrikte vatandaşlarla kahvaltıda buluşan Ağrı Valisi Musa Işın, “Devlet vatandaşın hizmetindedir. Vatandaş da devletinin güçlü olması için  devletini desteklemesi ve güçlendirmesi gerekir. Bizim devletimiz ne kadar güçlü olursa vatandaşımızda o kadar zengin olur. Devlet, vatandaşlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Devlet, vatandaşların tüm ihtiyaçları karşılarken vatandaşın da devletinin yanında olması lazım. Çünkü bu devlet bizim devletimiz. Devletimizle milletimizin arasında herhangi bir duvar olmayacaktır. Biz de çok şükür Ağrı'da bunu yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.
“Aramıza sokulmak istenen fitne ve fesada fırsat vermeyin”
Yapılan yatırımlara değinen Vali Işın, “şu anda 2 katirilyon 200 milyarlık yatırım devam etmektedir. Eskiden ninelerimiz sabah namazında kalkıp hastaneler gider sıra beklerlerdi, doktorlar reçete yazsın diye. Allah'a şükürler olsun bugün vatandaşlarımız sağlık hizmetlerini karşılıksız almaktadır. Devletinize sahip çıkacaksınız. Huzurumuzu bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceksiniz. Ağrı Allah'a şükürler olsun huzurlu bir yerdir. Ağrı halkı kendi işinde aşında olan bir halktır. Sizi kandırarak macereya sürüklemek isteyen insanlara asla fırsat vermeyin. Biz devlet olarak buna izin vermeyeceğiz. Siz, kimin zararlı kimin yararlı olduğunu biliyorsunuz aslında. Çocuklarınıza çok iyi sahip çıkın. Aramıza sokulmak istenilen fitne ve fesatlara bugüne kadar itibar etmediğiniz gibi bundan sonrada itibar etmeyin” iafdelerinde bulundu.
Kahvaltı programına katılan Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe ise, Devlet ve milletin bütünleştiğini ve bunun en iyi örneğinin de bulundukları kahvaltı programı olduğunu söyledi.
Gökçe, “Sayın Valimizin başlattığı bu güzel program, Devletin milletinin yanında olduğu, dertlerini, kederlerini dinlemek için mahallesine kadar gelip, bizzat dinlemesi ülke olarak nereye geldiğimizin en güzel kanıtıdır. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü ve en önemlisi devlet ve millet bütünlüğü bu noktada çok önemlidir. İnşallah hep birlikte birbirimize ve vatanımıza sahip çıkıp, daha güzel günleri inşa edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmalar ardından eşi Tuba Işın ile birlikte misafirlerini yolcu eden Vali Işın, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Çocuklarla yakından ilgilenen Işın çifti, çocuklara oyuncak dağıttı.

agri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”.jpgagri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”-001.jpgagri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”-002.jpgagri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”-003.jpgagri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”-004.jpgagri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”-005.jpgagri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”-006.jpgagri-valisi-isin;-“devlet-vatandasi-icin-vardir”-007.jpg

Son Güncelleme: 04.01.2016 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.