26 Şubat 2016 Cuma 10:28
Ağrı Valisi Işın Doğubayazıt'ta Muhtarlarla Görüştü

Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı'nın huzurunun bozulmasına devletin ve vatandaşların fırsat vermediğini belirterek, "Hem

Ağrı Belediye Başkanı ve Doğubayazıt Belediye Başkanı hem de diğer belediye başkanlarımız olsun hep beraber buralarda huzur sağlansın diye gayret içerisindeyiz" dedi.

Vali Işın, Vali Yardımcısı Sedat İnci ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan ile Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen yemekte köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Doğubayazıt'ın çok önemli bir konuma sahip olduğunu dile getiren Işın, "Doğubayazıt çok kadim bir kenttir. Kültürü ve medreseleri ile ünlü bir ilçemizdir.

Bugüne kadar bu ilçemizden memleketimize çok güzel hizmetler etmiş ve çok büyük insanlar yetişmiştir.

Doğubayazıt'ın tarihi, kültürü ve medeniyeti bütün Türkiye'de bilinen bir gerçektir. Bundan dolayı Doğubayazıt ile iftihar ediyoruz" dedi.

Işın, bu yıl Doğubayazıt'a yol ve su işleri için 8,5 milyon Türk Lirası ayırdıklarını belirterek, Balıklı Göl'den de su alarak suyu bulunmayan köylere su götüreceklerini söyledi.

Huzursuzluk ve şiddet ortamlarından en büyük zararı doğudaki vatandaşların gördüğünü ifade eden Işın, şunları kaydetti:

"Bizim namusumuza, canımıza ve malımıza kasteden her kim olursa olsun onlar bizden değildir. Her kim olursa olsun ister PKK, ister IŞİD ya da Taliban olsun insanlara zulüm ediyorsa onlar bizden değildir. Bize zarar verenlere sırtımızı çevireceğiz.

Bizi seven bize zarar vermemeli, bizi öldürmemeli, araçlarımızı yakmamalı. Bizler hep birlikte yanlışların yanında yer almayacağız. Değerli kardeşlerim yanlışın sonu yoktur ve sonu hüsrandır.

Çocuklarımızı büyütüyor ve her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Ama lütfen yanlış insanlara çocuklarımızı kurban etmeyelim.

Biz devlet olarak vatandaşların daha iyi yaşamalarının gayreti içerisindeyiz. Hem Ağrı Belediye Başkanı ve Doğubayazıt Belediye Başkanı hem de diğer belediye başkanlarımız olsun hep beraber buralarda huzur sağlansın diye gayret içerisindeyiz."

Daha sonra Vali Işın eşi Tuba Işın ile Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan " Umutlu Ev Kadınları-2" projesinin sergisine katılarak kadın kursiyerler ile sohbet etti.

Işın, düzenlenen etkinlik sonrası ilçe esnafını ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

agri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-001.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-002.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-003.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-004.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-005.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-006.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-007.jpgagri-valisi-isin-dogubayazitta-muhtarlarla-gorustu-008.jpg

 

Son Güncelleme: 26.02.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.