06 Şubat 2016 Cumartesi 14:58
Ağrı Valisi Işın: PKK'ya Yardım ve Yataklık Edenlerin Bütün Yardımlarını Kesiyorum

Ağrı Valisi Musa IŞIN: Birisi eğer devletin bütün bu imkanlarına rağmen devlete ihanet, PKK'ya yardım, yataklı ediyorsa ve bir şekilde ona menfaat temin ediyorsa, o kişiye ait olan yardımları daha öncede söylemiştim, kestim ve kesmeye devam edeceğim dedi.

Ağrı Valisi Musa Işın, eşi Tuba Işın ile Ağrı'nın Fatih mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, istek ve sorunlarını dinledi.

Burada konuşan Işın, bir yıla yakın bir süredir Ağrı'da görev yaptığını ve Ağrılı vatandaşların gelenek ile kültürünü bildiğini söyledi.

Devletin vatandaşa olan şefkatini, merhametini göstermek ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak amacında olduklarını ifade eden Işın, "Buradaki yatırımları hızlandırmak istiyoruz. Bir başka amacım da halkımızın canını, malını ve huzurunu temin etmektir. Göreve geldiğim günden bugüne kadar Ağrı'nın huzurunu korumak gayreti içerisindeyim" dedi.

 "PKK'ya bir şekilde yardım, yataklık edenlerin bütün yardımlarını kesiyorum"

Çözüm süreci boyunca devletin vatandaşa her türlü yardımı yaptığını anlatan Işın, PKK terör örgütünün çözüm süresince gösterilen iyi niyeti kötüye kullandığını belirtti. Işın, konuşmasına şöyle devam etti:

"İki buçuk yıl boyunca çözüm süreci vardı. PKK her türlü pisliği yaptı. İçişleri Bakanlığında çalıştığım zaman vatandaşlarımız gelip 'bizi bunlardan kurtarın, bunlar bize her türlü zulmü yapıyor ve devlet nerededir gelsin' dediler. Bugün devlet geldi ve gereğini yapıyor. Devlet hiçbir zalime, teröriste ve anarşiste, kim olursa olsun boyun eğmez ve onu yok eder. Bakın PKK'ya bir şekilde yardım, yataklık edenlerin bütün yardımlarını kesiyorum. Birisi eğer devletin bütün bu imkanlarına rağmen devlete ihanet, PKK'ya yardım, yataklık ediyorsa ve bir şekilde ona menfaat temin ediyorsa, o kişiye ait olan yardımları daha öncede söylemiştim, kestim ve kesmeye devam edeceğim."

Devletin, Türk-Kürt ayrımı yapmaksızın bütün vatandaşlara hizmet ettiğine dikkati çeken Işın, 80 milyona yakın vatandaşın devletten eşit şekilde muamele gördüğünü aktardı. Işın, "80 milyona yakın vatandaşımız var. Devletimiz hepsine adil davranmaktadır. Devlet her yere hizmet götürmektedir" diye konuştu.

agri-valisi-isin-pkkya-yardim-ve-yataklik-edenlerin-butun-yardimlarini-kesiyorum.jpgagri-valisi-isin-pkkya-yardim-ve-yataklik-edenlerin-butun-yardimlarini-kesiyorum-001.jpg

Son Güncelleme: 07.02.2016 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.