25 Mart 2015 Çarşamba 17:57
Ağrı Valisi Işın'dan Huzurevine Ziyaret

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür İsmail Kılıç ve Huzurevi Müdürü Necip Kocabey tarafından karşılanan Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın’ın, Huzurevi ziyaretine İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Vekili Bilal Güvenir ve kurum müdürleri katıldı.

Ağrı Valisi Musa Işın’ın ziyaretinde huzurevi bünyesinde açılan ve huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların atık malzemeleri çeşitli geri dönüşüm yöntemleriyle sanat eserlerine dönüştürerek sosyalleşmelerinin amaçlandığı atölyede yapılan el sanatı ürünlerin sergisinin açılışı yapıldı.  Serginin açılışında eşi Tuba Işın ile birlikte huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Ağrı Valisi Musa Işın, huzurevinde kalan vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Ziyarette huzurevi sakinlerinden 70 yaşındaki Hatice Güllü Terim, Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın’a annesi için yazmış olduğu Annem adlı şiiri okudu. Şiir sonrası salonda bulunan herkes duygulu anlar yaşadı.  

Vali Işın’a kendilerinin yaptıkları Mevlana tablosu hediye eden huzur evi sakinleri, Tuba Işın’a ise kolye hediye ettiler.

 

agri-valisi-isin’dan-huzurevine-ziyaret.jpg

agri-valisi-isin’dan-huzurevine-ziyaret-004.jpgagri-valisi-isin’dan-huzurevine-ziyaret-005.jpgagri-valisi-isin’dan-huzurevine-ziyaret-006.jpg

Son Güncelleme: 25.03.2015 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.