02 Ağustos 2015 Pazar 13:15
Ağrı valisi ışından yaralı askerlere ziyaret

Ağrı Valisi Musa Işın, bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlenen intihar saldırısında yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti, karakolda incelemelerde bulundu.

Vali Işın, Doğubayazıt ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Karabulak Jandarma Karakoluna 03.00 sıralarında yaklaşık 2 ton patlayıcı yüklü traktörle gerçekleştirilen intihar saldırısının ardından Doğubayazıt Devlet Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

 

 

Sağlık durumları hakkında bilgi aldığı askerlere "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Işın, daha sonra jandarma karakolunda incelemelerde bulundu.

Bu arada, ilçe merkezinde de hissedilen ve adeta deprem korkusu yaşatan patlamanın etkisiyle Karabulak köyündeki çok sayıda ev ve iş yerinin camları kırıldı.

Patlamanın ardından çift yönlü ulaşıma kapatılan Doğubayazıt-Iğdır karayolundaki çalışmalar ve teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor.

Doğubayazıt ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan, Doğubayazıt-Iğdır karayolu kenarındaki Karabulak Jandarma Karakoluna yaklaşık 2 ton patlayıcı yüklü traktörle gerçekleştirilen intihar saldırısında 2 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 24 asker yaralanmıştı.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN !

 

 

Son Güncelleme: 02.08.2015 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.