29 Nisan 2016 Cuma 11:13
Ağrı Valisi Işın'ın Öğrenci Yurdu Ziyareti

Ağrı Valisi Musa Işın, Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ağrı merkezde bulunan Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Ağrı Valisi Işın, öğrencilerle birlikte yemek yedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilerin yurt ile ilgili istek ve şikayetlerini dinleyen Işın, yatakhanelerin ve yemekhanelerin bulunduğu yerleri de inceledi.

Vali Işın, burada yaptığı konuşmada, Ağrı'daki tüm yurtları gezdiğini belirterek, "Yurtlarımız çok güzel, ev ortamı gibi. Kendi evimiz gibi temiz tutmalıyız ki, sizlerden sonra gelen kardeşleriniz de buralardan sizin gibi temiz faydalansın." dedi.

Ağrı'da yaklaşık 10 bin öğrencinin yurtlarda yatılı kaldığını belirten Işın, şöyle konuştu:

"Tüm masraflarınız devlet tarafından karşılanıyor. Bunlar hepsi sizlerin daha iyi eğitim alabilmeniz için. Çoğu ülkelerde eğitim paralı. Bizim ülkemizde ise, birinci sınıftan üniversite sona kadar bedava. Ülkemizin devletimizin kıymetini bilelim. İyi insanlar olalım. Güzel ahlak sahibi olalım. Anne babamızı sevelim, saygılı olalım."

Vali Işın, öğrencilere kitap ve kalem hediye etti.

Ağrı Valisi Işın'ın Öğrenci Yurdu Ziyareti

Ağrı Valisi Işın'ın Öğrenci Yurdu Ziyareti

Ağrı Valisi Işın'ın Öğrenci Yurdu Ziyareti

Ağrı Valisi Işın'ın Öğrenci Yurdu Ziyareti

Son Güncelleme: 29.04.2016 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.