09 Ocak 2016 Cumartesi 22:51
Ağrı Valisi Musa Işın Alpaslan Mahallesi Sakinleriyle Bir Arada

Biz de içimize fitne ve fesat sokacak herkese ‘dur’ diyeceğiz. Kimseye fırsat vermeyeceğiz" dedi. 

Vali Musa Işın, eşi Tuban Işın ile Alpaslan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

Vatandaşlarla sohbet eden, onların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Işın, yaptığı konuşmada, devlet olarak vatandaşın huzur ve refahı için çalıştıklarını, vatandaşın da devletine sahip çıkması gerektiğini belirtti. 

Ağrı’da devletin yardıma ihtiyacı olan herkese elini uzattığını, buna karşılık Ağrılıların da devletine vatanına sahip çıktığını ifade eden Işın, şunları söyledi: 

“Ağrı halkı bu manada taktir edilmektedir. Kendi huzurunu ve refahını düşünmektedir. Kimsenin kendisini huzursuz etmesini istememektedir. Biz bu huzurumuzu koruyalım. Bugüne kadar Ağrı'nın içine fitne ve fesat sokulmak istenilmiştir ama Ağrılı vatandaşlarımız buna izin vermemiştir.

Biz de içimize fitne ve fesat sokacak herkese ‘dur’ diyeceğiz. Kimseye fırsat vermeyeceğiz. Bizim huzurumuz her şeyden daha önemlidir. Biz istiyoruz ki, insanlarımız sürekli mutlu ve güler yüzlü olsunlar."

Terör örgütünün halkın hiçbir değerine saygı göstermediğini ve bunu da eylemlerinde ortaya koyduğunu vurgulayan Işın, "Camilerimiz ve Kur'an-ı Kerim'lerimiz yakılmakta, Peygamber Efendimize hakaret edilmektedir. Bunları yapanlar bizden olabilir mi, bunlar evladımız olsa dahi bizden değildir.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi bunlardan koruyacağız. His ve heveslerinin peşinde koşanların sonu felakettir. Biz birbirimize sahip çıkacağız" diye konuştu. 

- "Çocuklarımıza sahip çıkalım"

Işın, vatandaşlardan özellikle çocuklarına sahip çıkmaları konusunda uyararak, şunları kaydetti: 

"Çocuklarımızı iyi sahipleneceğiz. Onların iyi eğitim alması için gayret göstereceğiz. Kız, erkek çocuk ayırt etmeksizin onları okula göndereceğiz.

Çocuklarınızı başkalarının hevesleri ve kötü emelleri için büyütmüyorsunuz. Çevremizdeki herkese söyleyelim,  çocuklarımıza iyi sahip çıkalım. Bazı şeyler çok cazip bir şekilde anlatılır , oysa anlatılanların hiçbir cazip tarafı yoktur.

Onun sonu hüsran, ölüm, katil olmak ve katliamlara ortak olmaktır. Sakın başkalarının heveslerine yem olmayın. Bu ülke hepimizin. Dün İran sınırından Afganistanlı 59 kişi Türkiye'ye geçti. ‘Niye Türkiye’ diye soruyoruz onlara; diyorlar ki, ‘Türkiye zengindir ve adildir.

Biz de burada huzur içerisinde yaşamak istiyoruz’. Biz kendi memleketimizin kıymetini bilelim. Memleketimize ve devletimize sahip çıkalım. Kötü niyetli insanlara fırsat vermeyelim." 

Ağrı’ya yapılan devlet yatırımları hakkında da bilgi veren Işın, il genelinde halen 2 milyar 200 bin lira tutarında yatırımın devam ettiğini bildirdi. 

Tüm bu yatırımların Ağrılıların yaşam koşullarının iyileşmesi için olduğunu vurgulayan Vali Işın, "Sizden tek bir şey istiyorum, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da içinize fitne ve fesat sokanlara fırsat vermeyin.

Sadece bunu istiyorum sizden. Kendiniz için sizin huzurunuzu bozanlara fırsat vermeyin" dedi. 

agri-valisi-musa-isin-alpaslan-mahallesi-sakinleriyle-bir-arada.jpgagri-valisi-musa-isin-alpaslan-mahallesi-sakinleriyle-bir-arada-001.jpgagri-valisi-musa-isin-alpaslan-mahallesi-sakinleriyle-bir-arada-002.jpgagri-valisi-musa-isin-alpaslan-mahallesi-sakinleriyle-bir-arada-003.jpg

Son Güncelleme: 09.01.2016 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.