24 Ocak 2016 Pazar 13:23
Ağrı Valisi Musa Işın: Devlet, olmazsa olmazımızdır

 Ağrı Valisi Musa Işın, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirterek," Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları ne ise devlet hepsini karşılamaktadır. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz olmasa biz, ne namusumuzu, ne şerefimizi, ne haysiyetimizi, ne malımızı ne de canımızı koruyabiliriz. Devlet, olmazsa olmazımızdır" dedi.

Ağrı Valisi Musa Işın eşi Tuba Işın, Yavuz Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden, onların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Işın, devletin yapmış olduğu yatırımları ve hizmetleri anlatarak amaçlarının vatandaşların huzur içerisinde yaşamak olduğunu ifade etti.

Vatandaşlardan, gençlere ve çocuklara sahip çıkmalarını isteyen Işın, şunları söyledi:

" Değerli kardeşlerim gençlere sahip çıkın. Onlara doğru yolu söyleyin. Çocuklarımızı heba ettirmeyelim. Çocuklarımızı daha 18 yaşına gelmeden elimizden alıp götürüyorlar. Diyorlar ki ya öleceksin ya da öldüreceksin. Değerli kardeşlerim biz yaşatmak için varız. Öldürmekle, terörle ve vahşetle bir yere gidilmez. Bunlar Kürt halkının mayasında olan şeyler değildir. Adam öldürecekler, esnafı haraca bağlayacaklar, çocukları dağa götürecekler , insanları tehdit ediyorlar bunlar Kürt olsa ve Müslümanın dese neye yarar. Hiçbir kıymeti yoktur. İnsanlıktan istifa etmiş ve canavarlaşmış olan birisi evladınız bile olsa o kötü bir insandır."

Devletin Ağrı'da yaptığı yatırımları anlatan Işın," Şu anda Ağrı'da 2 katrilyon 200 milyarlık yatırım devam etmektedir. 430 yataklı devlet hastanesini inşallah önümüzdeki yıl hizmete açacağız. Her ay 60 bin annenin hesabına eğitim ve sağlık ücreti yatırılmaktadır. Her alanda devletin yatırımları ve hizmetleri devam etmektedir. Bizim tek amacımız vatandaşlarımızın iş yeri kepenklerini huzur içerisinde açması ve akşam da huzur içerisinde kepenklerini kapatarak evlerine gitmesidir. Vatandaşlarımızın akşam evlerine giderken aileleri ile birlikte huzur içerisinde sofraya oturmalarını istiyoruz" dedi.

Devletin kıymetinin vatandaşlar tarafından bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Işın, şöyle devam etti:

" Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları ne ise devlet hepsini karşılamaktadır. Eskiden köy evlerinde su yoktu. Ama şu anda baktığımızda hemen hemen her köyümüzde evlerde su mevcuttur. Bu hizmetler bu hükümetin sayesinde oldu. Daha önceden neden olmuyordu ? Devlet iyi idare edildiği ve vatandaşa şefkat ve merhamet gösterildiği taktirde her şey olur. Her zaman söylüyorum aç olan varsa sorumlusu benim. Vatandaş aç yatarken ben tok yatmamalıyım. Çocuğunu okutamayan veya sağlık hizmetlerini alamayan varsa benim yanıma gelsin. Bu devlet böyle kerim, merhametli ve şefkatli bir devlettir. Ben bunu devletime güvendiğim için söylüyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Devletine zeval verenleri görüyorsunuz. Suriye'yi, Afganistan'ı, Libya'yı, Yemen'i, Lübnan'ı, Mısır'ı ve Tunus'u görüyoruz. Afganistan'dan buraya sürekli insanlar geliyor. Niye geliyorsunuz diye sorduğumuz da Türkiye'de huzur var, Türkiye zengindir, güçlüdür ve vatandaşının yanındadır diyorlar. Peki bize ne olmuş devletimizin kıymetini niye bilmeyelim."

Ağrı'nın huzurlu bir şehir olduğunu belirten Işın," Ağrı'nın halkı temiz, inançlı, geleneklerine bağlı ve kanaatkardır. İnşallah ülkemize ve Ağrı'mıza sahip çıkacağız. Bugüne kadar huzurumuzu, birliğimizi ve bütünlüğümüzü korumak için sarf ettiğiniz çabayı inşallah bundan sonra da devam ettireceksiniz. Hiçbir şekilde fitne ve fesata yer vermeyeceksiniz. Toplumu uçuruma sürüklemek isteyenlere asla ve asla kulak asmayacağız ve onların oyunlarını inşallah hep beraber bozacağız. Devletimiz olmasa biz, ne namusumuzu, ne şerefimizi, ne haysiyetimizi, ne malımızı ne de canımızı koruyabiliriz. Devlet, olmazsa olmazımızdır." şeklinde konuştu.

agri-valisi-musa-isin-devlet,-olmazsa-olmazimizdir.jpgagri-valisi-musa-isin-devlet,-olmazsa-olmazimizdir-001.jpgagri-valisi-musa-isin-devlet,-olmazsa-olmazimizdir-002.jpgagri-valisi-musa-isin-devlet,-olmazsa-olmazimizdir-003.jpgagri-valisi-musa-isin-devlet,-olmazsa-olmazimizdir-004.jpgagri-valisi-musa-isin-devlet,-olmazsa-olmazimizdir-005.jpg

Son Güncelleme: 24.01.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.