22 Eylül 2015 Salı 22:55
Ağrı Valisi Musa Işın, Köy muhtarları İle Bir Araya Geldi

Vali Işın, köy muhtarları ile bir araya geldi


Ağrı Valisi Musa Işın, Ozanlar Köyünde Merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.


Öğle saatlerinde beraberindekilerle Ozanlar Köyüne gelen Vali Işın, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Bedrettin Taştan ve muhtarlar tarafından karşılandı.


Köy Odası’nda verilen yemeğe katılan Vali Işın, daha sonra bir evin bahçesinde muhtarlarla birlikte çay içti.
Yer minderinde oturarak köyde yetiştirilen ay çekirdeği ve mısırın tadına bakan Vali Işın, muhtarlarla köylerde sürdürülen hizmetler ve ihtiyaçlar hakkında sohbet etti.


Ziyaret esnasında çocuklarla yakından ilgilenen Vali Işın, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak birlikte fotoğraf çektirdi.
Vali Işın’a İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan ve Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir de eşlik etti.

 

agri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi.jpgagri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-001.jpgagri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-002.jpgagri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-003.jpgagri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-004.jpgagri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-005.jpgagri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-006.jpgagri-valisi-musa-isin,-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-007.jpg

Son Güncelleme: 22.09.2015 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.