27 Aralık 2015 Pazar 15:04
Ağrı Valisi Musa Işın; PKK taşaron bir örgüttür

Vali Işın, “Bunlar sizden değil ki. Bunlar; başkaları adına kullanılan taşeron örgütlerdir. PKK'da öyledir, IŞİD'de öyledir, Taliban'da öyledir, Bako Haram'da öyledir. Hepsi öyledir. PKK, Marksist, Leninst, dinsiz, imansız bir örgütüm diyor. Diğerleri sözüm ona Müslümanlık adı altında Müslümanları öldürüyorlar. Bu örgütlerin tümü, değerli kardeşlerim sadece Müslümanları öldürürler. Bunlar ne bizim dinimizdendir bunlar nede bizim ırkımızdandır. Hepsini reddediyoruz. Bizim canımıza, malımıza, namusumuza kastedenler bizden değildir. Biz böyle bileceğiz” diye konuştu.
Vatandaşımızın huzur ve refahını yükseltmek, bunu temin etmek için devlet olarak, hükümet olarak gayret gösterdiklerini ve her zaman vatandaşın yanında olacaklarını belirten Vali Işın, “bakın her gün Afganistan’dan, İran’dan otobüslerle bu tarafa geliyorlar. Her gün biz otobüslere, uçaklara bindirip gönderiyoruz. Diyor ki bu ülkede, Türkiye’de huzur var, aş var, iş var, ekmek var. Biz canımızı hemen oraya atalım, kurtulalım. Bakın Suriyeliler 2 buçuk milyon buradadır, Afganistanlılar buradadır, Pakistanlılar geliyor, Iraklılar geliyor. Allah’a şükürler olsun bunun kıymetini bilelim.
Bakın 2 buçuk Suriye'li burada, Afganistanlı, Pakistanlı ve Iraklılar geliyor. Allah'a şükürler olsun bunun kıymetini bilelim. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Halkımızı yanlış yöne sevk edenlere fırsat vermeyelim. Dinimize düşman olanlara fırsat vermeyelim. Okullarımızı, camilerimizi yıkanlara fırsat vermeyelim onları kovalım. Onları içimize sokmayalım. Asla yüz vermeyelim” dedi.
Vali Işın, konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Çeşitli şekillerle yanınıza gelebilirler. Siz Kürt iseniz Kürtlere saygı göstereceksiniz. Siz Kürt iseniz Kürtleri seveceksiniz. Siz Kürt iseniz Kürtlerin çocuklarını dağa götürmeyeceksiniz. Siz Kürt iseniz kız çocuklarını götürüp iğfal etmeyeceksiniz. Siz Kürt iseniz Kürtlerin camilerini yakmayacaksınız. Siz Kürt iseniz Kürtlerin çocuklarının okullarını yakmayacaksınız. Sizin kendi çocuklarınız Amerika'da, İngiltere'de okuyacak, fakir fukaranın okulunu yakacasınız, camisiniz yakacaksınız, evini talan edeceksiniz, 70 yaşındaki adam size evinin kapısını açmadı diye öldüreceksiniz, bir kadını ve çocuğunu öldüreceksiniz, utanmadan sıkılmadan bu halka düşmanlık edeceksiniz. Ondan sonra da "Ben Kürdüm beni destekleyin" diyeceksiniz. Siz Kürt değilsiniz, siz onun bunun uşağısınız. Siz halkımızın düşmanısınız. Siz bu milletin dinine, canına, malına, huzuruna düşmansınız. Siz asla ve asla Kürtleri temsil edemezsiniz.  Kürtler samimidir, misafirperverdir, dindardır, namusuna düşkündür.

Bunlar esnafı haraca bağlamıştı, dağa götürüyordu, her türlü çirkinliği yapıyorlardı. Bunlara sizlerle beraber hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğiz. Değerli kardeşlerim, biri ben Kürdüm dedikten sonra her türlü şirretliği yapacak, her türlü günahı işleyecek, her türlü suçu işleyecek. Bu Kürt olsa ne Müslüman olsa ne. Ben Kürdüm dese ne Müslüman'ın dese ne. Sizin evladınız olsa kaç para yapar. Kovmaz mısınız onları. Sizin kendi çocuğunuz birinin canına kast etse, gitse hırsızlık yapsa malını getirse, kız çocuğuna el atsa siz ne yaparsınız; kovmaz mısınız. Eğer çocuğunuz evladınız bunları yapsa siz onu evlatlıktan reddedersiniz. Yav bunlar bu memlekette 30 senedir her türlü ahlaksızlığı, edepsizliği, hayasızlığı, düşmanlığı, insansızlığı, her türlü melaneti yaptılar. Bakın görüyorsunuz, Diyarbakır ve diğer yerlerde camilerimizi ateşe veriyorlar. Kuran-ı Kerimleri üst üste veriyorlar mevzi yapıyorlar atşe veriyorlar. Bunlar Müslüman olabilir mi? Siz bunları camide görür müsünüz, cumaya gidiyorsunuz var mı yanınızda cumaya gelen. Namazda görür müsünüz, oruç tuttuklarını görür müsünüz.

PKK projesi tamamen Kürtleri dinsizleştirmektir. Dinsizleştirdikten sonrada Stalinist bir yönetimle halkı ezmektir. Yaptıkları odur. Bakın en son  Kuzek Irak'ta Barzani ne dedi; "Yeter artık yav bu millete yaptığınız. 530 tane köyümüzü boşaltmışsınız, her türlü zulmü yapıyorsunuz. Defolun gidin buradan" dedi. Bizde bunları içimize sokmayacağız. Allah'ın izni ile bunlara fırsat vermeyeceğiz. Kendimiz için. Önce kendimiz için. Çünkü bunlar Kürtlere düşman. Siz bu basireti gösteriyorsunuz Ağrılılar olarak. Köyümüze, mahallemize çocuklarımıza sahip çıkacağız. Komşularımıza anlatacağız bunların çirkef yüzlerini.”
Son olarak erkeklere de senlenen Vali Işın,” annelerimize, eşlerimize ve kız çocuklarımıza lütfen onları sevelim onlara saygı ve hürmet gösterelim. Kadınlar sizin her türlü meşekatinizi çekiyor. Bunu görmezlikten gelemezsiniz. Onları ezmeyecek, incitmeyeceksiniz. Onlara saygı göstereceksiniz. Bİz erkek eğemen bir toplumuz ama bu doğru birşey değildir. Biz kadınlarada gerekli saygıyı göstermek zorundayız. Özellikle bayanlara şiddet uygulamak insanlık dışı birşeydir. Ayrıca erkek çocuklarına ne kadar değer veriyorsanız kız çocuklarına da o kadar değer verin. Hatta kız çocuklarına pozitif ayrımcılık yapın ve kız çocuklarını daha çok sevin. Kız çocuklarının eğitimine daha çok çaba gösterin daha çok fedekarlık yapın onlar ortalıkta kalmasınlar onlarda meslek sahibi olsunlar. Gelecekleri daha parlak olsun. Allah kadınları da erkekler gibi eşit yaratmıştır. Onlarında insanlık hakları vardır. Bunlara saygı göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Vali Işın, program sonrasında eşi Tuba Işın ile birlikte vatandaşların istek ve sorunlarını diledi. 

agri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur.jpgagri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur-001.jpgagri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur-002.jpgagri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur-003.jpgagri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur-004.jpgagri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur-005.jpgagri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur-006.jpgagri-valisi-musa-isin;-pkk-tasaron-bir-orguttur-007.jpg

Son Güncelleme: 27.12.2015 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.