20 Ekim 2016 Perşembe 11:40
Ağrı Valisi Musa Işın : Terör Örgütlerine İzin Vermiyeceğiz!

Işın, Hamur ilçesi Seyithan Bey köyündeki grup köy yolunun açılış törenine katıldı. Köylerdeki sıcak asfalt çalışmalarına değinen Işın, hükümetin 13-14 yıldır büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleştirdiğini vurguladı.

Devletin vatandaşa her alanda hizmet edip sahip çıktığını anlatan Işın, "Vatandaştan para, mal, mülk istemiyoruz. Vatandaştan sadece huzurunu korumasını istiyoruz." diye konuştu.

Işın, "Ağrılıları seviyorum, bağırıyorum, konuşuyorum ama Ağrılılar için bağırıyorum, kendim için değil. İstiyorum ki gençlerimiz, çocuklarımız zarar görmesin. 32 yıldır terör vardır ama Ağrı bu zamana kadar teröre bulaşmamış, bundan sonra da bulaşmasın. Hiç kimsenin ölmesini, hiçbir anne ve babanın gözyaşı dökmesini, kimsenin çocuğunun kandırılmasını istemiyoruz. Burada herkese aş ve iş vardır." ifadelerini kullandı.

Devletin merhametli, şefkatli olduğunu ve vatandaşını asla aç bırakmadığını dile getiren Işın, şöyle devam etti:

"İstanbul da bizim olsun Ağrı da. Ankara da bizim olsun Van da. Kayseri de bizim olsun Diyarbakır da. Muş da bizim olsun Malatya da. Her taraf bizim olsun. Ancak bütünleşerek gelişebilir, zengin olabiliriz, çocuklarımıza iyi eğitim verebiliriz ve insanca yaşayabiliriz. Bölünerek ancak esir olabiliriz. Bölünerek ancak Suriye, Irak, Filistin olabiliriz. Nitekim bunu yapmak istediler ama vatandaşımız fırsat vermedi. 15 Temmuz bizim için büyük bir imtihandı. Hepimiz anladık ki Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez'i, Zaza'sıyla, bu vatan elimizden giderse namusumuzu, şerefimizi, dinimizi ve haysiyetimizi kaybederiz."

- "Kan, kargaşa, gözyaşı isteniyor, buna fırsat vermeyeceğiz"

Terör örgütlerinin başka güçlerce oluşturulup desteklendiğine işaret eden Işın, "15 Temmuz, çok açık ve alçakça bir darbe ve Türkiye'yi işgal planıydı. Ne PKK'ya ne FETÖ'ye ne DEAŞ'a izin vereceğiz. Bunların hepsini kullanan tek bir örgüt, tek bir üst akıl ve tek bir güçtür." değerlendirmesinde bulundu.

Terörün sadece İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı akıttığını söyleyen Işın, şunları kaydetti:

"IŞİD diye bir şeyi biliyor muyduk? Sabah kalktık, birkaç serseri silahlarla Musul'a girdi. O gün IŞİD ile tanıştık. 10 bin terörist birden organize olacaklar, Irak ve Suriye'nin yarısını işgal edecekler, öyle kolay mı? Bugün de 'temizleme' adı altında operasyon yapılıyor. Bakın Türkiye girdi, 50 günde temizledi, demek ki istenmiyor, istense çok rahat temizlenirdi. Sadece Orta Doğu'da ve ülkemizde kan, kargaşa ve gözyaşı isteniyor, buna fırsat vermeyeceğiz."

Törene, Hamur Kaymakam Vekili Ramazan Kendüzler, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca ile çeşitli kurumların müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

agri-valisi-musa-isin--teror-orgutlerine-izin-vermiyecegiz!.jpgagri-valisi-musa-isin--teror-orgutlerine-izin-vermiyecegiz!-001.jpgagri-valisi-musa-isin--teror-orgutlerine-izin-vermiyecegiz!-002.jpgagri-valisi-musa-isin--teror-orgutlerine-izin-vermiyecegiz!-003.jpg

Son Güncelleme: 20.10.2016 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.