22 Nisan 2016 Cuma 19:43
Ağrı Valisi Musa IŞIN'dan Başarılı Öğrencilere Ödül

Ağrı Valisi Musa Işın, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) ilk 10'a giren ve Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "O'nu en güzel kim bilir" yarışmasında derece giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Ağrı'da YGS'de il sıralamasında ilk 10'a giren öğrenciler ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "O'nu en güzel kim bilir" yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Vali Işın, törende, YGS'de ilk 10'a giren öğrencilere birer cumhuriyet altını, "O'nu en güzel kim bilir" yarışmasında dereceye giren öğrencilere de bisiklet hediyelerini verdi.

Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, müdür yardımcıları, şube müdürleri, öğrencilerin okul müdürleri ve aileleri katıldı.

Vali Işın'dan Başarılı Öğrencilere Ödül

Vali Işın'dan Başarılı Öğrencilere Ödül

Son Güncelleme: 24.04.2016 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.