30 Ağustos 2014 Cumartesi 17:46
Ağrı Valisi Nikah Şahitliği Yaptı

Ağrı Valisi Dr.Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’nın oğlu Aytaç Sarı’nın nikah şahidi oldu.

 

Ağrı Valisi Tekinarslan ile Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek’in şahitliğini yaptığı nikah töreninde baba olan Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise nikahı kıydı. Vali Tekinarslan, nikah töreninde genç çiftlere uzun evliliğin sırları ile ilgili en önemli bilgiler verirekn saygı ve hoşgörü olduğunu ifade ederek genç çiftlerden birbirlerinin ufak tefek kusurlarını görmemeleri gerektiğini söyledi.

 

vali Tekinarslan, nikah cüzdanını gelin hanıma takdim ederken ailesine, memleketine, milletine faydalı evlatlar yetiştirmeleri konusunda tavsiyede bulundu. Evli çiftlerin "birbirinizi eş olarak kabul ediyor musunuz" sorusuna çiftlerden alçak sesle cevap gelmesi üzerine devreye giren Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, bölgemizin en güzel geleneklerinden biri olan büyüklerin yanında konuşmama geleneğine duyulan saygıdan dolayı evli çiftlerin sesinin çıkmadığı açıklamasında bulundu.

 

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı,misafirler huzurunda "Sayın Valimize bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak onurlandırıp nikah şahitliği yaparak bizleri yücelttiği için kendisine derin şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 

Nikah töreni evli çiftle hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.








Son Güncelleme: 30.08.2014 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.