16 Ekim 2015 Cuma 15:57
Ağrı Valisi: PKK Ağrı'da Sivil Katliamı Yapacak !

"Sivil katliam yapıp, 'Devlet yaptı' diyecekler"


Ağrı Valisi Işın:  "PKK'ya verilen talimat: Doğubayazıt ya da Gürbulak Sınır Kapısı'nda sivil katliam yapın, bunu da devlet yaptı diyelim"


Ağrı Valisi Musa Işın, bölücü terör örgütü PKK mensuplarına Doğubayazıt ya da Gürbulak Sınır Kapısı'nda sivilleri katletme talimatı verildiğini, suçun devletin üzerine atılmak istendiğini söyledi.

Işın, Eleşkirt ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütü ve destekçilerinin iki yıldır Ağrı'da büyük bir oyun oynadığını anlattı.

Işın, şöyle konuştu:

"Buna izin vermeyin. Buna izin verirseniz sizin de gördüğünüz gibi çocuklarınızı dağa götürüp öldürürler. Terör örgütü PKK, İslam dinine düşmandır. Bunlar sizin dininizi bilmezler. Dininize, Allahınıza ve Peygamberinize düşmandırlar. Kıblenizi tanımazlar. Başka kıble gösterirler. Güzel ülkemizi Afganistan'a, Suriye'ye çevirmek istiyorlar.

Devletimiz güçlüdür, hepsinin üstesinden siz halkımızın desteğiyle gelir."

- Teröristlere katliam talimatı

Işın, terör örgütünün Ağrı'da sivil katliam planı içinde olduğunu vurguladı.

"Özellikle Doğubayazıt'ta büyük bir sivil katliam yapıp bunu 'Devlet yaptı' diyecekler" ifadesini kullanan Işın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Allah fırsat vermesin bunlara. PKK'nın Doğubayazıt ve Gürbulak Sınır Kapısı'nda böyle bir oyunu vardır. Bunu bertaraf etmeye çalışıyoruz. PKK'ya verilen talimat: Doğubayazıt ya da Gürbulak Sınır Kapısı'nda sivil katliam yapın, bunu da devlet yaptı diyelim. Seçim öncesi de işimize yarasın. Nasıl olsa biz Kürtleri çok rahat kandırabiliyoruz. Siz Kürtleri kandıramayacaksınız.

Kürtler, inşallah faziletleriyle sizleri boğacaktır. Kürt halkı hiçbir zaman zalimlerin yanında yer almadı. Kürt halkı dindardır, vatanına bağlıdır."

 

agri-valisi-pkk-agrida-sivil-katliami-yapacak-!.jpgagri-valisi-pkk-agrida-sivil-katliami-yapacak-!-001.jpgagri-valisi-pkk-agrida-sivil-katliami-yapacak-!-002.jpg

Son Güncelleme: 16.10.2015 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.