30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:41
Ağrı Valisi Tekinarslan'ın Zafer Bayramı Mesajı

 

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın birlik ve beraberlikten doğan bir zaferin en güzel örneği olduğunu kaydeden Vali Tekinarslan, ‘’30 Ağustos’ta milletimiz bağımsızlık ve vatan sevgisinin büyüklüğünü bütün dünyaya göstermiştir’’ dedi. 

 

Vali Tekinarslan, mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Bu zafer milletimizi parçalamak suretiyle esaret altına almak isteyen dış mihraklara karşı kazanılmış, bütün dünyaya milletimizin özgürlüğünü asla kimsenin eline bırakmayacağının ispatıdır.    

     

Bu zafer ordumuzun önderliğinde din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin millet olarak topraklarımızı savunduğumuz müstesna gündür.        

 

Kötü emellerini gerçekleştirmek için ülkemize saldıran düşmanın bozguna uğratıldığı o gün; birbirimize güvendiğimiz ve bir arada hareket ettiğimizde, önümüzde hiçbir kuvvetin duramayacağının en güzel örneğidir.  

     

Bizler de  bu bilinçle dün olduğu gibi bu gün de; birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirerek, birbirimize karşı olan sevgimizi daha da pekiştirerek bu ruhu yaşatmaya devam edeceğiz.  

     

Böylece düşmanın aramıza nifak sokmak, kardeşliğimize gölge düşürmek, bizi bölmek, parçalamak için oynadığını her türlü oyununu bozacak ve ebediyete kadar huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz.      

 

Bu duygu ve düşünceyle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi minnetle anıyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.’’

 

Son Güncelleme: 30.08.2014 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.