15 Ocak 2016 Cuma 11:01
Ağrı ve Doğubayazıt'ta Operasyon 5 Kişi Tutuklandı !

Ağrı'da yürütülen terör örgütü operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Ağrı Merkez ve Doğubayazıt ilçesinde eş zamanlı olarak yürütülen  PKK/KCK terör örgütü operasyonunda üye olmak suçundan yakalandı..

PKK/KCK terör örgütü faaliyetleri çerçevesinde oluşturulan Milis/İşbirlikçi yapı içerisinde faaliyet yürüten şüphelilerin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, 13 Ocak 2016 günü sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından İl merkezi ve Doğubayazıt ilçemizde planlı operasyon gerçekleştirilmiştir.

Yapılan operasyonlar neticesinde, O.İ., L.S. M.Ö., M.N.Y. ve İ.T.  isimli 5 şüpheli gözaltına alınmıştır. Emniyet’teki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 5 şüpheli, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan mahkemece tutuklanmıştır.

Son Güncelleme: 15.01.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.