03 Nisan 2016 Pazar 16:33
Ağrı Yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınavı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ağrıda yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Sınav hakkında konuştuğumuz eğitimcilerden M.Nacmi KARAOĞLAN ; toplumumuzun ,özellikle gençliğimizin bu tür çalışmalara ihtiyacı var. Gençlerimiz ahlaki olarak resulallaha benzedikçe toplumumuz daha da güzelleşir. Dedi.

Platform adına hediyeleri kazananlara teslim eden İlhami BULAN ise şunları söyledi; Peygamber sevdalıları olarak yapmış olduğumuz siyer sınavına Ağrıdan 18 kişi dereceye girerek hediye almaya hak kazandı. Bu aslında sadece bir sınav değil, bu en sevgiliyi ,en değerliyi okuma aynı zamanda anlama ve yaşantısındaki incileri kendi hayatımıza nakşetme fırsatıdır.

Kaybedeni olmayan sınav

Dediğimiz gibi Ağrı ilinde 18 kişiye çeşitli hediyeler dağıttık.

Bu ödülleri  aslında bir gönül alma,teşvik olarak değerlendirebiliriz. Bize göre aslında o kitapları okuyan herkes, nokta dahi olsa resulullahın hayatından kendi hayatına bir fiil ,davranış, düşünce alan her kardeşimiz aslında kazanmıştır.

Buradan sizin vesilenizle tüm Ağrılı kardeşlerime bir çağrıda bulunmak istiyorum ; bir derya olan peygamberimizi tanıma adına her sene yapılan kutlu doğum siyer sınavı bir fırsattır. Yediden yetmişe herkes;bir evlat olarak,bir baba olarak,bir eş olarak, bir dede olarak…vb onu tanımalı ve hayatına onunla zenginlik katmalıdır’’.şeklinde konuştu.

agri-yapilan-kutlu-dogum-siyer-sinavi-odulleri-sahiplerini-buldu.jpgagri-yapilan-kutlu-dogum-siyer-sinavi-odulleri-sahiplerini-buldu-001.jpgagri-yapilan-kutlu-dogum-siyer-sinavi-odulleri-sahiplerini-buldu-002.jpgagri-yapilan-kutlu-dogum-siyer-sinavi-odulleri-sahiplerini-buldu-003.jpg

 

Son Güncelleme: 03.04.2016 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.