20 Mart 2015 Cuma 14:53
Ağrı YURT AY DER Ve Eğitim Hak Sen'den Vali Işın'a Ziyaret

AĞRI YURT AY DER VE EĞİTİM HAK SEN’DEN VALİ IŞIN’A ZİYARET

 

Ağrı Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt Ay Der) ve Eğitim Hak Sen başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Musa Işın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. 

 

  Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt Ay Der) Başkanı Recep Çirik ve yardımcısı Mehmet Şükrü Barlak ile Eğitim Hak Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz, geçtiğimiz haftalarda Ağrı Valiliği’ne atanan Musa Işın’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Çirik ve Babatonguz, Vali Musa Işın’a çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

 

agri-yurt-ay-der-ve-egitim-hak-sen’den-vali-isin’a-ziyaret.jpgagri-yurt-ay-der-ve-egitim-hak-sen’den-vali-isin’a-ziyaret-001.jpgagri-yurt-ay-der-ve-egitim-hak-sen’den-vali-isin’a-ziyaret-002.jpg

Son Güncelleme: 20.03.2015 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.