12 Mayıs 2015 Salı 19:22
Ağrı Yurt Kur Öğrencileri Son Mektup Filmini İzledi

Ağrı il merkezinde bulunan öğrenci yurtlarında barınan yaklaşık 240 öğrencinin katılımıyla Yurtkur Sinema Günleri etkinliği düzenlendi. Çanakkale Zaferinin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında, ‘SON MEKTUPfilmini 3 seans’da ücretsiz olarak izlettirildi.

 

YURTKUR Ağrı il Müdürü B. Yalçın HATUNOĞLU yaptığı Açıklamada şu ifadeleri dile getirdi: Bizler öğrencilerimize barınma, beslenme ve kredi sağlamanın yanı sıra,  öğrencilerimiz ile birlikte Çanakkale zaferinin 100. yılını kutlamak, şehitlerimizi anmak ve tarihimizde yaşananların farkındalığını sağlamak üzere böyle bir faaliyeti organize ettik. Kurumumuz yurtlarında barınan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek amacıyla Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ‘YURTKUR Sinema Günleri’ etkinliği düzenledik. Bu etkinlik çerçevesinde YURTKUR Ağrı Bölge Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda barınan yaklaşık 240 öğrencimize ‘Son Mektup’ isimli sinema filmini izlettik.

 

HATUNOĞLU; Bu vesileyle Aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun diyerek sözlerini tamamladı.

 

Son Mektup Filmin sonunda Yurt Kur Ağrı İl Müdürü B. Yalçın HATUNOĞLU, Yurt Kur Personeli ve Öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

 

agri-yurt-kur-ogrencileri-son-mektup-filmini-izledi.jpgagri-yurt-kur-ogrencileri-son-mektup-filmini-izledi-001.jpgagri-yurt-kur-ogrencileri-son-mektup-filmini-izledi-002.jpg

Son Güncelleme: 12.05.2015 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.